ase

ASE – BILLIG OG UAFHÆNGIG A-KASSE


ASE – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE A-KASSE

I 1976 blev Ase grundlagt og var frem til 2002 kun en a-kasse for selvstændige erhvervsdrivende. I 2002 blev Ase ændret til at være en tværfaglig a kasse med både lønmodtagere og selvstændige inden for alle brancher som medlemmer. I dag er Ase den femte største a kasse i Danmark, og Ase er også den a kasse i Danmark med flest selvstændige medlemmer, hvilket udgør 50 % af de cirka 148.000 medlemmer.

Ase er en uafhængig arbejdsløshedskasse, som udelukkende er ejet af dens medlemmer. Ambitionen i Ase er, at gøre deres medlemmer til ambassadører ved at skabe en åben og kundeorienteret organisation, hvor der også kæmpes for, at alle i Danmark skal forløse deres potentiale. Fælles for dens medlemmer såsom lønmodtager, studerende og selvstændige er, at de ser muligheder frem for begrænsninger i hverdagen.

I 2006 indførte Ase ’LEAN’ i deres daglige arbejde, hvilket betegner en ledelse hvor der fokuseres på optimering. Dette opfordrer også medlemmerne i Ase til at være kreative og tænke ud af boksen.

Ase er baseret på følgende fire grundlæggende værdier: værdiskabende, professionelle, troværdige og nærværende. Med udgangspunkt i de fire værdier, vil Ase skabe en kultur, hvor medlemmerne er i centrum. I Ase er kvalitet, ærlighed og forskellighed særdeles vigtige begreber og alt sammen noget, som der lægges vægt på i det daglige arbejde.

ASE – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Ase henvender sig til alle. Både studerende, selvstændige og lønmodtager kan blive medlem af den ret billige akasse Ase. Hos Ase kan man også samle sin billige a-kasse og fagforening under et. For selvstændige hedder fagforeningen ’Ase Selvstændig’ og for lønmodtager eksisterer en tilsvarende fagforening med navnet ’Ase Lønmodtager’. Det eneste krav for at være medlem af en af de to fagforeninger er, at man er medlem af den økonomisk fordelagtige akasse hos Ase.

ASE – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE AKASSE

Melder du dig ind i Ase, mens du er studerende og under 30 år, er du gratis medlem af a-kassen, indtil du er færdiguddannet eller fylder 30 år. Herefter vil der hvert kvartal bliver opkrævet kontingent.

For lønmodtager koster det 487 kr. at være medlem af a-kassen. Ønsker du derudover også at være juridisk forsikret ved at være medlem af fagforeningen Ase Lønmodtager er prisen 67 kr. om måneden for medlemskab af ASE Lønmodtager.

Den samlede pris for både a-kasse og fagforening hos Ase er dermed 554 kr. om måneden, hvilket er en meget lav og fordelagtig pris.

Den samlede pris for medlemskab af både a-kasse og fagforening hos ASE er ens, uanset om du er selvstændig eller lønmodtager. For selvstændige er prisen for a-kasse 475 kr. om måneden og fagforeningen ASE selvstændig koster 37 kr. om måneden.

Ase har dermed en af markedets bedste priser på sin a-kasse, og en økonomisk fordel er at den månedlige udgift på 554 kr. kan trækkes fra i skat.

tilmeld dig her til ASE - en billig a kasse

ASE – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af a-kassen hos Ase er udover økonomisk tryghed en række særlige fordele. Som studerende og medlem af a-kassen hos Ase tilbydes hjælp til at skrive et godt CV og ansøgning samt sparring i forbindelse med jobsamtaler, så du bliver klædt godt på til arbejdsmarkedet. Risikerer du at stå uden arbejde efter endt uddannelse vil du fra første dag som færdiguddannet kunne modtage dagpenge, hvis du blot er meldt ind i Ase’s a-kasse et år før du har endt din uddannelse.

Derudover har a-kassen mere en 38 års erfaring i at rådgive selvstændige. For selvstændige som er meldt ind i fagforeningen Ase selvstændig opnås fri adgang til ’Værktøjskassen’, hvilket giver selvstændige erhvervsdrivende adskillige fordele.

For alle Ase’s medlemmer er der mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer om lækre præmier.

 

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser