Business Danmark

BUSINESS DANMARK | MEGET BILLIG A-KASSE TIL DIG, DER INTERESSERER DIG FOR SALG OG MARKETING

930x180 Brand god akasse for sælgere

BUSINESS DANMARK – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE

Business Danmark er dannet tilbage i 1949 under navnet Danmarks Aktive Handelsrejsende(DAH). Foreningen DAH udsprang af den daværende ’Fællesrepræsentation for Danske Handelsrejsende’ som stammer tilbage fra 1901 og var en sammenslutning af selvstændige handelsrejsendeforeninger.

Indtil 1996 gik foreningen under navnet Danmarks Aktive Handelsrejsende men skiftede så i 1996 navn til ’Danske sælgere’, hvilket igen bliver udskiftet i 2006 til ’Business Danmark’, da foreningen nu også begyndte at organisere marketingsfolk.

I 1949 startede DAH op med 1253 medlemmer og i dag er Business Danmark oppe på omkring de 32.000 medlemmer.

Business Danmark arbejder for at opbygge et velfungerende fællesskab mellem en masse individualister inden for salg og marketing. Det er vigtigt for Business Danmarks medlemmer, at deres arbejdsliv og privatliv kommer til at passe sammen. Derfor tager Business Danmark også udgangspunkt i medlemmernes virkelighed, og Business Danmark mener, at opskriften på succes er ved opstilling og tilpasning.

De primære mål i Business Danmark er blandt andet at give medlemmerne uddannelse, kurser og seminarer for på den måde at øge deres markedsværdi samt at varetage medlemmernes interesser i faglige sammenhænge. Derudover vil Business Danmark sikrer, at salg, marketing og rådgivning bliver en naturlig del af debatten i det offentlige.

BUSINESS DANMARK – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Business Danmark henvender sig til både studerende, lønmodtager og selvstændige med interesse inden for salg, marketing og rådgivning. Hos Business Danmark kan man få samlet sin a-kasse og fagforening under et til en af Danmarks absolut billigste priser.

BUSINESS DANMARK – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE AKASSE

Prisen for medlemskab afhænger af, om du er studerende, lønmodtager eller selvstændig. For studerende er den økonomiske fordel, at de i deres studietid kan slippe for at betale kontingent, så medlemskabet af a-kassen dermed er gratis, mens de er studerende. Derefter kan du søge om kontingentfritagelse og slippe for at betale kontingent i op til 5 år, hvis du opfylder betingelserne.

Hvis ikke dimittender får kontingentfritagelse, er der stadig økonomisk gevinst, eftersom kontingentet de første 6 måneder efter endt uddannelse er nedsat.

For lønmodtager og selvstændige, der interesserer sig for salg, rådgivning og marketing, fås en af Danmarks billigste a-kasser og fagforeninger hos Business Danmark. Prisen er kun kr. 457 for den meget billige a-kasse alene og fagforeningen koster kr 167 om måneden, så begge dele for kun kr. 624.

tilmeld dig en billig a kasse her

Den samlede pris for både en fordelagtig a-kasse og en juridisk god fagforening er kun 602 kr. om måneden. Man vil dermed kunne spare en del penge på at skifte til Business Danmark.

BUSINESS DANMARK – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af den fordelagtige a-kasse og fagforening hos Business Danmark får du ikke kun social tryghed og juridisk dækning, men også en lang række særlige fordele.

For studerende gælder, at de fra første dag som nyuddannet kan modtage dagpenge, hvis de blot har meldt sig ind i a-kassen et år inden afsluttet uddannelse.

Som medlem af Business Danmark har man adgang til forskellige professionelle mennesker med stor viden og erfaring. Derudover tilbydes der juridisk rådgivning, coaching og selvudvikling til medlemmerne af Business Danmark, så deres potentiale kan udnyttes fuldt ud.

For medlemmer af Business Danmark er kommet et nyt tilbud: ’Business Danmark Sparring’, hvor der tilbydes personlige samtaler med fokus på styrker samt inspiration til jobperformance og karriereudvikling. Derudover tilbydes også til medlemmer af fagforeningen hjælp til at skrive et godt og professionelt CV og ansøgning.

Er du allerede selv medlem af Business Danmark og skaffer et nyt medlem til a-kassen får du en præmie i form af et supergavekort fra Gavekort.dk på 800 kr. og det nye medlem af Business Danmark modtager 2 biografbilletter.

930x180 Brand god akasse for sælgere

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser