CA

CA – BILLIG A-KASSE FOR HØJTUDDANNEDE

CA billig a kasse - CA A-kasse - Få gratis kurser, coaching og fagligt netværk

CA – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE FOR HØJTUDDANNEDE I DET PRIVATE ERHVERVSLIV

CA er en a-kasse, som siden 1978 har satset på en snæver målgruppe. Hos CA mener de, at for at yde topkvalitet og bedst mulig service skal målgruppen ikke være for bred, da medarbejderne hos CA specialiserer sig i kundernes arbejdsmarked og behov. Medlemmerne af CA er folk, som arbejder inden for business-området med ledelse, marketing, kommunikation, HR, finans eller investering.

I dag er der omkring 53.000 medlemmer inden for business i den landsdækkende billige a-kasse hos CA. A-kassen hos CA er en selvstændig, uafhængig og demokratisk a-kasse, som arbejder for at opfylde kundernes ønsker bedst muligt. Missionen for CA er, at øge deres kunders værdi på arbejdsmarkedet via professionel og målrettet karriererådgivning.

Hos CA giver medlemmerne udtryk for høj kundetilfredshed. Værdigrundlaget hos CA er også baseret på de fire værdier: Professionalisme, unik, samarbejde og tillid. Hos CA vægtes det højt, at kunderne bliver mødt med respekt og får en imødekommende, troværdig og målrettet rådgivning. Derudover er CA en unik a-kasse, som er 100 % medlemsstyret, og som arbejder for merværdi for kunderne. Kommunikation i CA er åben og ærlig og bygger på et samarbejde og en tillid mellem medarbejderne og kunderne i CA.

CA – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Både studerende, nyuddannede, lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem af CA, hvis de planlægger at gøre karriere inden for business-området. CA er en karrierepartner og akasse for højtuddannede i erhvervslivet. Stort set alle medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en universitetsuddannelse.

CA – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE AKASSE

Prisen for at være medlem af den billige a kasse hos CA for højtuddannede i erhvervslivet er blot 481,00 kr. om måneden. Ydermere kan dette basiskontingent trækkes fra i ens selvangivelse.

Er du derimod studerende og under 30 år kan du blive gratis medlem af a kassen hos CA. Du kan søge om kontingentfritagelse, hvilket du kan få i op til 5 år.

Hvis man som studerende har meldt sig ind senest et år før endt uddannelse, kan man modtage dagpenge fra den dag man afslutter sin uddannelse. Desuden giver CA adgang til en masse medlemstilbud, der giver studerende og nyudannede et forspring i jagten på drømmejobbet samt styrker deres kompetencer.

tilmeld dig her CA - den billige a kasse for højtuddannede

CA – SÆRLIGE FORDELE

De seneste år har CA haft den største relative medlemstilgang i branchen, hvilket blandt andet skyldes, at a kassen hos CA udover økonomisk tryghed også giver juridisk tryghed samt et stort udvalg af karriereudviklende medlemstilbud, selv om det er en billig a kasse.

Til medlemmer af a kassen er der en bred vifte af tilbud – ekempelvis tilbydes der kurser, seminarer, webinarer, netværksmøder og meget andet for at hjælpe med fx at optimere en ansøgning eller et CV. Ligeledes tilbydes der mindfullnesskurser.

Hos CA kan du også blive en del af en mentorordning og enten selv være mentee eller få tilknyttet dig en mentor. Som en del af mentorordningen får man gratis mulighed for faglig og personlig udvikling. Ligeledes vil ens professionelle netværk blive udvidet. Hos CA er der god mulighed for at etablere og videreudvikle sine professionelle relationer. Hvis ikke man finder det rette netværk, kan CA hjælpe med at starte et nyt netværk op, da de har netværk inden for ledelse, HR, Salg, Marketing, Økonomi og meget mere.

Derudover får man som medlem af den fordelagtige a-kasse hos CA for højtuddannede inden for erhvervslivet også en række rabatter og fordele. Dagbladet Politiken kan fås med 10 % rabat på abonnementet eller en billigere forsikring hos Gjensidige privat forsikring.

CA billig a kasse - CA A-kasse - Få gratis kurser, coaching og fagligt netværk

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser