Det Faglige Hus

DET FAGLIGE HUS – BILLIG A-KASSE FOR ALLE

det faglige hus billig akasse og fagforening

DET FAGLIGE HUS – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE

Det Faglige Hus bliv stiftet i 1988, og var oprindelig en fagforening for tekniske funktionærer. Dengang var det, vi i dag kender som Det Faglige Hus kendt under navnet TeknikerSammenslutningen. Dog blev behovet for en bredere tilgang til medlemshvervningen hurtig aktuel, hvorfor navnet blev ændret til FunktionærKartellet/Teknikersammenslutningen (FK/TS). Denne ændring muliggjorde, at alle funktionærer kunne blive medlem i Det Faglig Hus.

I 1998 fik Det Faglige Hus endnu en fagforening med navnet Fagforeningen Danmark. Med etableringen af denne fagforening henvendte Det Faglige Hus sig til alle lønmodtagere der ikke var funktionærer. Fagforeningen Danmark blev hurtigt populær, og skaffede mange nye medlemmer til det Faglige Hus.
I 2002 blev tilbuddet om en a-kasse tilføjet til Det Faglige Hus, hvilket for alvor fik populariteten til at stige. I 2006 blev fagforeningen 2B – Bedst og billigst en realitet. Denne fagforening gav Det Faglige Hus mulighed for at tilbyde en fagforening uden ulykkesforsikring, som dermed kunne erhverves til en langt billigere pris.

Hermed består Det Faglige Hus i dag af 4 faglige organisationer (FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst, samt Foreningen Danske Selvstændige) og har således en bred pallette af tilbud til dig, uanset om du er funktionær, lønmodtager eller selvstændig. En af disse 4 fagforeninger kan kombineres med Det Faglige Hus A-kasse, og giver dig hermed en alt-i-en løsning, der er blandt Danmarks billigste akasser.

Det Faglige Hus har over 100.000 medlemmer, og målsætningen om at blive Danmarks største fagforening, der tilbyder a-kasse, inden for de næste 10 år.

DET FAGLIGE HUS – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Som tidligere nævnt henvender Det Faglige Hus sig til alle. Er du funktionær, lønmodtager eller selvstændig finder du nemt en fagforening der passer til dine behov. Det Faglige Hus henvender sig herudover til dig der ønsker at samle din fagforening og a-kasse under ét, til en af Danmarks billigste priser.

DET FAGLIGE HUS – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE AKASSE

Når du melder dig ind i både fagforening og a-kasse hos Det Faglige Hus, får du gratis fagforening i de 3 første måneder. Som fuldtidsforsikret lønmodtager betaler du herefter 69 kr. pr. måned, for din fagforening. Som selvstændig erhvervsdrivende er det månedlige kontingent 45 kr. mens studerende har mulighed for gratis fagforening.

Det Faglige Hus’ billige a-kasse koster 472 kr. pr. måned, uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Som studerende har du mulighed for at søge om kontingentfritagelse, indtil du er færdig med skolen.
Trods den lave pris for fagforening og a-kasse, får du hos Det Faglige Hus, den samme service, og de samme tilbud, som hos andre fagforeninger og a-kasser.

tilmeld dig en billig a kasse her

DET FAGLIGE HUS – SÆRLIGE FORDELE

Udover de åbenlyse fordele ved fagforening og a-kasse hos Det Faglige Hus, får du også en række særlige fordele, der giver dig mulighed for at spare penge på ferier, oplevelser, og forsikringer. Herudover har du som medlem af Det Faglige Hus, også mulighed for at vinde billetter til forskellige sportsoplevelser, såsom speedway, håndbold og fodboldkampe.

Anbefal et nyt medlem og få en gave
Hjælper du det Faglige Hus med at skaffe et nyt medlem, vil du blive belønnet med en gavekort på 500 kr. til det Faglige Hus’ gaveshop.

Gave til Studerende
Som studerende har du mulighed for at få et gavekort på op til 1.000 kr. når du har færdiggjort din uddannelse. Sørger du for at sende dit eksamensbevis til Det Faglige Hus, vil du efterfølgende modtage et gavekort på 500 kr. Forsætter du herudover som medlem af fagforeningen vil du efter 6 måneder modtage et gavekort på yderligere 500 kr. Husk også at anbefale det Faglige Hus til andre studerende. Det Faglige Hus kvitterer med et gavekort på 100 kr. for hvert medlem du skaffer. Gavekortene kan anvendes i Det Faglige Hus’ gaveshop.

det faglige hus billig akasse og fagforening

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser