FRIE

FRIE – BILLIG A KASSE OG NR. 1 HOS TRUSTPILOT

FRIE – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE A KASSE

FRIE blev stiftet i 1961 under navnet Firma-Funktionærernes Arbejdsløshedskasse. Det vi i dag kender som FRIE henvendte sig oprindeligt udelukkende til funktionærer i den private sektor. I 2002 blev navnet ændret til Frie Funktionærer, og a-kassen blev dermed tværfaglig, og henvendte sig således til alle typer af lønmodtagere og optager også selvstændige i deres billige a-kasse.

FRIE bestræber sig på at være din sparringspartner i forhold til jobrelaterede problemstillinger. Dog lægges der vægt på, at du som medlem selv tager ansvar, og sætter dagsordenen for din karriere. FRIE stiller dermed støtte og vejledning til rådighed – outputtet er op til dig selv.

Frie er populær hos sine medlemmer, og er derfor den a-kasse og fagforening med den største medlemstilfredshed. Frie har modtaget 504 anmeldelser på Trustpilot, og scorer således en imponerende Trustscore på 9,2 ud af 10.

FRIE – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE A KASSE

FRIE henvender sig som tidligere nævnt til alle typer af lønmodtagere, men som selvstændig eller studerende er FRIE billige a-kasse også et godt valg.

FRIE's fagforening henvender sig primært til funktionærer, der er ansat på individuelle vilkår. Er du ansat under en overenskomst, kan du dog også blive medlem af FRIE fagforening.

FRIE – PRIS FOR DEN BILLIGE A KASSE

Hos FRIE har du mulighed for at tegne medlemskab til både en billig a-kasse og en fagforening. Det er helt op til dig om du vil have det hele samlet i ét, eller blot være medlem af enten Frie's fagforening eller Frie billige a-kasse.

Som fuldtidsforsikret får du et medlemsskab af FRIE billige a-kasse til 498 kr. pr. måned. Frie Fagforening koster fra 69 kr. pr. måned, og som nyt medlem får du gratis fagforening i de 2 første måneder. Samlet set får du hele pakken, med både a-kasse og fagforening til 567 kr. pr. måned.

Som studerende får du dit medlemskab af FRIE's fagforening ganske gratis, og kan således, kvit og frit, gøre brug af alle medlemstilbud hos Frie. Er du elev og modtager elevløn, får du medlemskabet af FRIE fagforening til 50 kr. pr. måned. FRIE's A-kasse er også gratis for dig der er studerende og under 30 år.

Som alternativ til FRIE a-kasse kan du vælge et medlemskab med fri lønsikring, og således sikre op til 80 % af din nuværende løn. Et sådant medlemskab kan erhverves for 607 kr. pr. måned, og du sikrer således en udbetaling på op til 32.000 pr. måned i et år. Et medlemskab af fri lønsikring inkluderer et medlemskab af Frie's fagforening.

tilmeld dig en billig a kasse her

FRIE – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af FRIE får du adgang til en masse spændende fordele, såsom rabataftaler, arrangementer samt kurser/møder. Disse fordele kræver dog, at du både er medlem af FRIE a-kasse og FRIE fagforening.

Medlemstilbuddene omfatter bl.a. rabatter til diverse koncerter og forlystelsesparker, spændende virksomhedsbesøg og kompetenceudviklende kurser, samt billige online IT kurser.

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser