frie-funktionaerer

FRIE FUNKTIONÆRER – BILLIG A KASSE OG NR. 1 HOS TRUSTPILOT

728x90 frie funktionærer billig akasse

FRIE FUNKTIONÆRER – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE A KASSE

Frie Funktionærer blev stiftet i 1961 under navnet Firma-Funktionærernes Arbejdsløshedskasse. Det vi i dag kender som Frie Funktionærer henvendte sig oprindeligt udelukkende til funktionærer i den private sektor. I 2002 blev navnet ændret til Frie Funktionærer, og a-kassen blev dermed tværfaglig, og henvendte sig således til alle typer af lønmodtagere og optager også selvstændige i deres billige a-kasse.

Frie Funktionærer bestræber sig på at være din sparringspartner i forhold til jobrelaterede problemstillinger. Dog lægges der vægt på, at du som medlem selv tager ansvar, og sætter dagsordenen for din karriere. Frie Funktionærer stiller dermed støtte og vejledning til rådighed – outputtet er op til dig selv.

Frie Funktionærer er populær hos sine medlemmer, og er derfor den a-kasse og fagforening med den største medlemstilfredshed. Frie Funktionærer har modtaget 504 anmeldelser på Trustpilot, og scorer således en imponerende Trustscore på 9,2 ud af 10.

FRIE FUNKTIONÆRER – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE A KASSE

Frie Funktionærers a-kasse henvender sig som tidligere nævnt til alle typer af lønmodtagere, men som selvstændig eller studerende er Frie Funktionærers billige a-kasse også et godt valg.

Frie Funktionærers fagforening henvender sig primært til funktionærer, der er ansat på individuelle vilkår. Er du ansat under en overenskomst, kan du dog også blive medlem af Frie Funktionærers fagforening.

FRIE FUNKTIONÆRER – PRIS FOR DEN BILLIGE A KASSE

Hos Frie Funktionærer har du mulighed for at tegne medlemskab til både en billig a-kasse og en fagforening. Det er helt op til dig om du vil have det hele samlet i ét, eller blot være medlem af enten Frie Funktionærers fagforening eller Frie Funktionærers billige a-kasse.

Som fuldtidsforsikret får du et medlemsskab af Frie Funktionærers billige a-kasse til 468 kr. pr. måned. Frie Funktionærers Fagforening koster fra 69 kr. pr. måned, og som nyt medlem får du gratis fagforening i de 2 første måneder. Samlet set får du hele pakken, med både a-kasse og fagforening til 537 kr. pr. måned.

Som studerende får du dit medlemskab af Fri Funktionærers fagforening ganske gratis, og kan således, kvit og frit, gøre brug af alle medlemstilbud hos Frie Funktionærer. Er du elev og modtager elevløn, får du medlemskabet af Frie Funktionærers fagforening til 50 kr. pr. måned. Frie Funktionærers A-kasse er også gratis for dig der er studerende og under 30 år.

Som alternativ til Frie Funktionærers a-kasse kan du vælge et medlemskab med fri lønsikring, og således sikre op til 80 % af din nuværende løn. Et sådant medlemskab kan erhverves for 607 kr. pr. måned, og du sikrer således en udbetaling på op til 32.000 pr. måned i et år. Et medlemskab af fri lønsikring inkluderer et medlemskab af Frie Funktionærers fagforening.

tilmeld dig en billig a kasse her

FRIE FUNKTIONÆRER – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af Frie Funktionærer får du adgang til en masse spændende fordele, såsom rabataftaler, arrangementer samt kurser/møder. Disse fordele kræver dog, at du både er medlem af Frie Funktionærers a-kasse og Frie Funktionærers fagforening.

Medlemstilbuddene omfatter bl.a. rabatter til diverse koncerter og forlystelsesparker, spændende virksomhedsbesøg og kompetenceudviklende kurser, samt billige online IT kurser.

728x90 frie funktionærer billig akasse

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser