FTF-A

FTF-A – EN MEGET BILLIG AKASSE

ftf a billig akasse

FTF-A – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE

FTF-A startede op i 1976 under navnet Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse. Dengang var FTF-A en fagligt afgrænset a-kasse med kun særlige faggrupper som medlemmer. I dag er FTF-A en tværfaglig a-kasse for både lønmodtagere og selvstændige med omkring 140.000 medlemmer. FTF-A samarbejder med 60 faglige organisation såsom jobindex, finans og forsikring, politiforbundet, dansk socialrådgiverforening og uddannelsesforbundet. Dette samarbejde giver medarbejderne i FTF-A et indgående kendskab til deres kunders fag og brancher.

Hos FTF-A lægges vægt på, at udbetalingen af dagpenge og efterløn, hvilket er deres kerneforretning, kører problemfrit. Derudover vil FTF-A også være en a-kasse, hvor der laves andet end blot at udbetale ydelser. De prioriterer jobrådgivning og karriere meget højt, og det handler for FTF-A om at få deres kunder hurtigt videre i nyt job. Hos FTF-A kombineres traditionelle a-kasse tilbud om økonomisk tryghed med rådgivning, som tager udgangspunkt i hver enkelt kundes situation og arbejdsliv.

Den ambiøse men opnåelige vision hos FTF-A er, at de vil være Danmarks bedste a-kasse for deres faggrupper. For at opfylde deres vision, arbejder FTF-A ud fra seks statements, som blandt andet omhandler høj kvalitet i medlemsservice og jobrådgivning, attraktiv arbejdsplads, påvirkning af den offentlige debat og at være en tværfaglig a-kasse med faglig fokus på medlemsorganisationerne.

Derudover har FTF-A fire grundlæggende værdier i deres daglige arbejde: professionalisme, dialog, arbejdsglæde og nytænkning. Med dette arbejder FTF-A på udover at være en af Danmarks billigste a-kasser også på at være Danmarks bedste a-kasse.

Mottoet hos FTF-A er: ’Dit arbejdsliv, din rådgiver, din a-kasse’

FTF-A – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Alle kan være medlem af a-kassen hos FTF-A. Med sit brede samarbejde med 60 forskellige organisationer henvender FTF-A sig både til studerende, nyudannede, lønmodtager og selvstændige. FTF-A er for dig, som ønsker en billig og fordelagtig a-kasse med fokus på høj kvalitet.

Hos FTF-A er der et kunstnerteam for musikere, skuespillere og andre kreative. Dette kunstnerteam har indgående kendskab til arbejdsmarkedet og særlige krav inden for det kreative erhverv. Så hos FTF-A er der som kreativ mulighed for god sparring og rådgivning med udgangspunkt i netop ens egen situation.

FTF-A – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE AKASSE

Er du studerende og ønsker at være medlem af en tværfaglig a-kasse er FTF-A et godt og billigt valg. Hos FTF-A får studerende gratis medlemskab indtil de er færdiguddannet. Får man som studerende ikke job med det samme, kan man modtage dagpenge fra den dag man afslutter sit studie.

Som selvstændig eller lønmodtager koster medlemskabet af FTF-A kun 325 kr. pr. måned for deltidsforsikret uden efterløn og 442 kr. pr. måned for fuldtidsforsikret uden efterløn.

Hvis man som lønmodtager ønsker at sikres yderligere udover dagpenge kan man som lønmodtager vælge at tegne en attraktiv lønsikring, hvor du får dækning på helt op til 90 % af din løn. Denne lønsikring gælder helt ind til du fylder 62 år.

tilmeld dig en billig a kasse her

FTF-A – SÆRLIGE FORDELE

Hos FTF-A får du udover en økonomisk tryghed til billige priser en lang række særlige fordele. Som studerende og medlem af a-kassen hos FTF-A får man 10 % rabat på studiebøger hos academicbooks.dk. Derudover er der til alle medlemmer tilbud om inspirationsmøder samt personlig rådgivning om job- og karrieremuligheder.

Ved jobsøgning kan man modtage personlig sparring for at sikre sig bedst mulige chancer til at komme videre på arbejdsmarkedet. FTF-A er der for kunderne og inden for 24 timer vil man modtage inputs til sit CV eller ansøgning, hvis det ønskes.

ftf a billig akasse

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser