Lederne

LEDERNE ER BILLIGSTE A-KASSE FOR FOR LEDERE OG SÆRLIGT BETROEDE MEDARBEJDERE

Lederne - billigste akase for leder og betroede medarbejdere

LEDERNE – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE

Lederne er en a-kasse for alle med en lederfunktion. Lederne adskiller sig fra andre lønmodtagerorganisationer ved udelukkende at være bemandet med professionelt personale og ingen politisk ansatte tillidsfolk. Hos Lederne vægtes hurtig og professionel hjælp højt.

Det er vigtigt, at medlemmerne kommer trygt videre uanset situationens kompleksitet. Udover tryghed og professionel hjælp er ledelse også noget der fylder meget på dagsordenen i akassen.

Som medlem af akassen hos Lederne tilbydes der rådgivning ved kontraktforhandlinger, afskedigelser, lederuddannelse, arbejdsløshedssikring og meget mere, som alt sammen er med til at hjælpe medlemmerne og bringe dem videre i deres karriere. Lederne fører også sager for deres medlemmer i tilfælde af, at medlemmerne oplever problemer med deres ansættelsesforhold, ved opsigelse eller hvis virksomheden går konkurs.

En anden fordel ved Lederne er, at de tilbyder gratis professionel karriererådgivning. Hos Lederne er du medlem af en akasse for ledere og du kan derfor trække på den store erfaring Lederne har med andre ledere. Dette kan give dig udviklingsmuligheder i forhold til din lederkarriere.

Hos lederne er der siden 2002 af medlemmerne blevet kåret en ’årets leder’. Dette er en person, som har markeret sin lyst til at gøre noget bedre og hele tiden skabe resultater. De sidste år har blandt andet en skolelærer og en administrerende direktør modtaget prisen.

Lederne har i dag mere end 100.000 medlemmer og en medlemstilfredshed på hele 94 %, så et godt valg af akasse vil være hos Lederne.

LEDERNE – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE A KASSE

Lederne henvender sig til både lønmodtager og selvstændige, hvis blot du er leder, kommende leder eller betroet medarbejder. Som kommende leder skal du som udgangspunkt være ansat som funktionær eller i en stilling, der er vejen frem til et kommende lederjob. Lederne er også den rette a kasse for personer, som har ansvar, kompetence eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.

Hos Lederne kan man derudover få samle både sin a kasse og fagforening under ét.

LEDERNE – PRIS FOR AT VÆRE MEDLEM AF DEN BILLIGE A-KASSE

Er du leder eller betroet medarbejder er Lederne den billigste a-kasse for dig. Prisen for at være medlem af Ledernes a-kasse er 455 kr. pr. måned.

Derudover kan du for kun 67 kr. ekstra om måneden også blive medlem af fagorganisationen, så det månedlige beløb for en fordelagtig a-kasse og fagorganisation hos Lederne er 522 kr. om måneden – billigere fås det ikke.

Med et medlemskab af Lederne er du sikret dagpenge, hvis du går hen og bliver ledig. Hvis du derudover ønsker yderligere økonomisk tryghed er der mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring.

tilmeld dig en billig a kasse her

LEDERNE – SÆRLIGE FORDELE

Hos Lederne gør de meget ud af at komme ud til medlemmerne. De har blandt andet ’Konference Tour’, hvor der er 19 konferencer, 30 eksperter og 4 temaer, der har til formål at klæde deltagerne på til de vigtigste ledelsesudfordringer. Derudover bliver der fordelt på de 19 afdelinger rundt i landet arrangeret debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg, studiegrupper samt foredrag.

Bliver du medlem af Lederne i dag får du som velkomstgave 2 måneders lønsikring, hvilket giver dig en økonomisk sikkerhed i tilfælde af du skulle blive ledig og få brug for din billige arbejdsløshedskasse.

Lederne - billigste akase for leder og betroede medarbejdere

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser