Min A-Kasse

MIN A-KASSE – NOK BEDSTE A-KASSE TIL PRISEN

kr 450 meget billig akasse min a kasse

MIN A-KASSE – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE A KASSE

Min A-kasse, tidligere kendt som STA, har eksisteret siden 1914, og er en af de ældste a-kasser på markedet. Min A-kasse er kendetegnet ved et lavt kontingent, og stor tilfredshed hos sine medlemmer, og har i dag ca. 71.000 tilfredse medlemmer, og det tal vokser konstant grundet a-kassen lave pris og alligevel høje service. Den store tilfredshed har udmøntet sig i, at min A-kasse er kåret til a-kassen med de mest tilfredse medlemmer i 2005, 2007 og 2009.

Min A-kasse prioriterer vigtigheden i, at det enkelte medlem er i fokus, og skræddersyer derfor sin vejledning, så den passer bedst muligt til dine behov. Som medlem får du en af Danmarks billigste a-kasser, uden at der er gået på kompromis med serviceniveauet.

MIN A-KASSE – MÅLGRUPPEN FOR DEN BILLIGE A KASSE

Min A-kasse er en tværfaglig a-kasse, som udelukkende er en a-kasse, og derfor er en af de få a-kasser, som ikke har en tilknyttet fagforening. Min A-kasse har valgt at være en upolitisk a-kasse, og har derfor ikke ydet støtte til nogen politiske partier, og er således en a-kasse med fokus på mangfoldighed. Min A-kasse henvender sig derfor til alle lønmodtagere, uanset branche eller uddannelsesniveau.

MIN A-KASSE – PRIS FOR DEN BILLIGE A KASSE

Et medlemskab af den meget billige min A-kasse koster kr. 457,- pr måned. Som medlem er du fuldtidsforsikret, og dermed garanteret økonomisk støtte hvis du skulle miste dit arbejde. Husk at dagpengesatsen er den samme, uanset hvilken dyr eller billig a kasse du vælger.

Er du studerende har du gratis kontingent frem til endt uddannelse.

tilmeld dig en billig a kasse her

MIN A-KASSE – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af min A-kasse indgår du som ledig, i et obligatorisk forløb med henblik på, at du hjælpe dig hurtigst muligt tilbage et job igen.

Den indledende samtale i forløbet skal blandt andet hjælpe med at afklare:

  • Dine kvalifikationer og ressourcer – hvad kan du?
  • Dine ønsker og muligheder – hvad vil du gerne?
  • Dine uddannelsesmuligheder – mangler du eventuelt noget uddannelse eller kursus?

I min A-kasse tilpasses samtalernes længde efter medlemmernes behov, så fleksibelt som muligt inden for de rammer som loven giver mulighed for.

Vejledningsforløbet indebærer samtaler vedr. dit CV og din ansøgning, og andet der kan give dig afklaring i forhold til fremtidig jobsøgning. Senest 3 uger efter din første ledighedsdag vil Min a-kasse indkalde dig til en orienterende samtale, der skal give dig indsigt i dagpengereglerne, samt sikre dit at dit CV, lever op til de lovpligtige krav. Herefter vil du typisk blive indkaldt til samtale hver 3. måned.

Har du brug for vejledning i forhold til eksempelvis rehabiliteringsplan, kommunale sygedagpenge, eller om ressourceforløb, så tilbyder den billige min A-kasse også samtaler med en socialrådgiver, der kan hjælpe dig med at få overblik over de forskellige lovgivninger.

Der er herudover mulighed for en lønsikring, der tilbyder udvidet dækning i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring.

kr 450 meget billig akasse min a kasse

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser