Krifa

KRIFA – AKASSE FOR ALLE – FÅ ØKONOMISK TRYGHED

Krifa akasse og fagforening728x90px NY

KRIFA – BAGGRUND FOR DEN BILLIGE AKASSE

Krifa er en forkortelse af Kristelig Fagbevægelse, der blev stiftet i 1899. Kristelig Fagbevægelse var oprindeligt en sammenslutning af lønmodtagere og arbejdsgivere, men er i dag en faglig organisation for lønmodtagere. Krifa har i alt ca. 207.000 medlemmer, og er sammensat af Kristelig Fagforening og Kristelig a-kasse, og dermed Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

Krifa har stor fokus på god arbejdslyst hos sine medlemmer, og tilbyder forskellige former for vejledning, der skal fremme netop dette i det daglige arbejdsliv, hvis du går ledig, er selvstændig eller studerende.

KRIFA – MÅLGRUPPE FOR DEN BILLIGE AKASSE

Krifa henvender sig til alle der er over 18 år, uanset uddannelse og jobtype. Som medlem af Krifa a-kasse er du, som i alle andre a-kasser, sikret dagpenge hvis du pludselig skulle stå uden arbejde.

Krifa har skræddersyet sine tilbud, så de passer bedst muligt til din unikke situation, hvad enten du er i job, ledig, studerende, nyuddannet, senior eller selvstændig, så du altid finder den hjælp, der passer til dig.

KRIFA – PRIS FOR DEN BILLIGE A-KASSE

Krifa tilbyder både billig a-kasse og fagforening. Du kan frit vælge om du vil kombinere a-kasse og fagforening, eller oprette et særskilt medlemskab af én af de to. Som fuldtidsforsikret medlem af Krifa a-kasse betaler du 476 kr. pr. måned, så her finder du virkelig en billig a-kasse.

tilmeld dig en billig a kasse her

Som lønmodtager kan vælge mellem fagforeningspakkerne Krifa Light, Krifa Basis og Krifa Plus. De forskellige fagforeningspakker differentierer i pris, og medlemstilbud, og giver en mulighed for at få så billig en fagforening, som muligt og som passer netop til dine behov.

Krifa Light – fagforening

er Krifas billigste fagforening. Denne fagforening koster 39 kr. pr. måned, og henvender sig til dig, der som det eneste, har behov for juridisk rådgivning, og sagsbehandling i forhold til eventuelle problemer på din arbejdsplads.

Krifa akasse og fagforening728x90px NY

Krifa Basis – fagforening

er Krifas mest populære fagforening, med et månedligt kontingent på 139 kr. Denne fagforening henvender sig til dig, der ønsker at få tilbudt de mest nødvendige ydelser fra Krifa. Som Krifa Basis kunde får du adgang til vejledning i forhold til din ansættelseskontrakt, kommende lønforhandlinger, samt en årlig karriereudviklingssamtale. Herudover kan du få hjælp i forhold til din trivsel på arbejdspladsen, problemer i forhold til din arbejdsgiver, og juridisk bistand hvis din sag skal for retten. Som Krifa Basis kunde har du mulighed for at modtage strejkegodtgørelse, og deltage i Krifas kundearrangementer.

Er du studerende og over 30 år får du gratis medlemskab af Krifa Basis.

Krifa Plus – fagforening

er Krifas mest omfattende fagforening. Den månedlige betaling udgør 239 kr. og denne fagforeningspakke henvender sig til dig, der ønsker det bedste af det bedste. Som Krifa Plus kunde har du mulighed for at sætte spot på udviklingen af din karriere med en individuel karrierekonsulent, der står til rådighed i forhold til ubegrænsede samtaler. Herudover opskaleres din juridiske bistand, samt din vejledning i forhold til trivsel på jobbet, der udvides til at omfatte hele din husstand. Som Krifa Plus kunde får du muglighed for udbetaling af strejkegodtgørelse, deltagelse i kundearrangementer, samt tilskud til efteruddannelse.

Bemærk at du som nyt medlem af en Krifa fagforening får de 2 første måneder gratis. Dette gælder for både Krifa Light, Krifa Basis og Krifa Plus.

Krifa Start – fagforening

er for dig der er under 30, og uddannelse. Som medlem af Krifa Start har du gratis fagforening, mens du studerer og adgang til kvalificeret vejledning i forhold til din fremtidige karriere.

Husk at melde dig ind i Krifa A-kasse senest 14. dage efter endt uddannelse, og så er du sikker på, at du er økonomisk sikret, hvis du skulle blive ledig, når du er færdig med skolen. Ønsker du at være medlem af Krifa A-kasse, mens du studerer, kan du søge om nedsat kontingent eller kontingentfritagelse.

Krifa Erhverv – A-kasse for selvstændige

Denne A-kasse henvender sig til selvstændige erhvervsdrivende, der ønsker økonomisk sikkerhed, i fald af, at virksomheden ophører.
Krifa skelner mellem tre overordnede faser: Opstartsfasen, Driftsfasen og Ophørsfasen. Uanset hvilken fase du, og din virksomhed befinder sig i, er der i Krifa Erhverv forskellige tilbud der passer til dit unikke behov.

Et medlemskab af Krifa Erhverv koster 464 kr. pr. måned.

KRIFA – SÆRLIGE FORDELE

Som medlem af Krifa Basis, Krifa Plus eller Krifa Start får du mulighed for gratis deltagelse i udvalgte arrangementer og webinarer. På Krifas hjemmeside kan du finde spændende arrangementer i dit lokalområde, der kan hjælpe dig med at opjustere dine faglige kompetencer, eller give dig tips til din jobsøgning.

Webinarer er online kurser, der eksempelvis kan omhandle mindfulness, personlig udvikling eller opstart af egen virksomhed.

Som lønmodtager modtager du gratis Krifas magasin ”God Arbejdslyst” – et vidensmagasin om arbejdslivet der udkommer 2 gange årligt.

Som medlem af Krifa A-kasse kan du tilkøbe lønsikring, og på den måde kan du sikre dig selv op til 80% af din nuværende løn, hvis du på et tidspunkt kommer til at stå uden arbejde.

tilmeld dig en billig a kasse her

Her finder du den samlede oversigt over alle de billigste a-kasser